دریادار سیاری: لازم باشد باز هم به شناور‌های دشمن ضربه می‌زنیم/ دست و پا بسته نیستیم نیروی دریایی سپاه: عاقبت نفتکش‌های متخلف در تنگه هرمز؛ آتش! حاج‌علی‌اکبری: تنگه هرمز بدون تحقق شروط ایران بازشدنی نیست سپاه: کشتی حامل گاز ال‌پی‌جی در تنگه هرمز به آتش کشیده شد هشدار به کشورهای منطقه درباره خطر اسرائیل پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع: نیازمند چندجانبه‌گرایی هستیم سرلشکر ایزدی: سپاه و ارتش آماده دفاع از تنگه هرمز هستند شکست انزوای ایران، پیام حضور پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع تأکید پزشکیان بر گسترش همکاری‌های ایران و ارمنستان سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق تهدید، حضور سلطه‌گرانه و دخالت در تنگه هرمز را ندارد ابن‌الرضا به آمریکایی‌ها: فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کند پزشکیان عازم ترکمنستان شد اعلام بسیج عمومی و خیزش قبایل یمن علیه آل سعود و مزدورانش پزشکیان: فراجا هم نماد امنیت است و هم دژ مستحکم لاوروف: روسیه مسئول شکست توافقات درباره اوکراین نیست

قریشی: تصاویر حضور رهبر انقلاب در میان مردم، دشمنان را رسوا خواهد کرد

رهبر انقلاب جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: تصاویر و مستنداتی که در آینده از حضور رهبر معزز و فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) در میان مردم و کوچه و خیابان و جلسات با فرماندهان نیروهای مسلح منتشر خواهد شد، بار دیگر موجب رسوایی دشمنان و بدخواهان ملت ایران خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 09
کد خبر: ۳۱۵۵۳۹

به گزارش راهبردمعاصر، سردار «قاسم قریشی» جانشین سازمان بسیج مستضعفین در آیین تکریم و معارفه معاونین نمایندگی ولی فقیه در این سازمان، با تقدیر از زحمات معاونین سابق و آرزوی موفقیت برای معاونین جدید، بر جایگاه حساس و نقش راهبردی این نهاد در صیانت از ارزش‌های انقلاب تأکید کرد و اظهار داشت: مجموعه نمایندگی ولی فقیه در بسیج، با گستردگی بی‌نظیر مأموریت‌ها، نیازمند توجه و حمایت ویژه است.

سردار قریشی با اشاره به حجم عظیم مسئولیت‌های نمایندگی ولی فقیه در بسیج، گفت: کمترین حجم کاری که بر عهده عزیزان نمایندگی ولی فقیه در بسیج قرار دارد، بیش از دو میلیون مدیر و فرمانده را شامل می‌شود و در حوزه تأیید محتوا و مباحث شرعی، فعالیتی بسیار گسترده و فراتر از سایر مجموعه‌های سپاه بر عهده این نهاد است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین افزود: مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، مسئولیت خطیر صیانت و مراقبت از اولین نهاد خودجوش انقلابی یعنی بسیج را بر عهده دارد.
وی یادآور شد: بعد از بنیاد شهید، اولین نهادی که به صورت خودجوش شکل گرفت، بسیج بود و حضرت امام (ره) با انتصاب نماینده ولی فقیه در سپاه، زمینه‌ساز شکل‌گیری هویتی شد که امروز مرهون همان تدبیر است.
سردار قریشی خطرنشان کرد: سپاه در طول بیش از نیم قرن، با وجود هجمه‌های فرهنگی و سیاسی، توانسته جایگاه خود را حفظ کند و این مرهون تلاش‌های بی‌وقفه نمایندگی ولی فقیه در حوزه‌های اعتقادی، معنوی و بصیرت‌افزایی است.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه موفقیت سپاه در گرو تلفیق ابعاد فنی و معنوی است، گفت: اگر همت جهادی و روحیه شهادت‌طلبی در کنار پیشرفت‌های فنی نبود، هرگز نمی‌توانستیم در مقابل قدرت‌های برتر دنیا اراده خود را تحمیل کنیم؛ این همان معجزه‌ای است که از برکت نگاه دینی و مراقبت‌های نمایندگی ولی فقیه حاصل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در واکنش به برخی سم‌پاشی‌های دشمنان و رسانه‌های معاند، عنوان کرد: تصاویر و مستنداتی که در آینده از حضور رهبر معزز و فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) در میان مردم و کوچه و خیابان و جلسات با فرماندهان نیروهای مسلح منتشر خواهد شد، بار دیگر موجب رسوایی دشمناه بدخواهِ ملت ایران خواهد شد.

سردار قریشی با تأکید بر ضرورت بصیرت‌افزایی در شرایط کنونی، تصریح کرد: امروز که دشمن در پی اختلاف‌افکنی میان نیروهای انقلابی و متدینین است، نیاز به کار سیاسی و مراقبتی بیش از هر زمان دیگری حس می‌شود./فارس

کلمات کلیدی: رهبر انقلاب
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار